Lidbrandt's Sporthästar

Dressyr, Fälttävlan & Hoppning

Coaching

Jag erbjuder mina elever coaching vid sidan av våra träningar.

För att lyckas inom denna sport så är teamet man har runt sig oerhört viktigt. Teamet innehåller allt från sin familj till tränare, veterinär, hovslagare mm. och varje del är lika viktigt för att helheten ska fungera. Man tränar många gånger för sin tränare en gång i veckan eller i bästa fall flera gånger i veckan. Men det finns inte en chans att man under lektionstid hinner gå igenom viktig information mellan elev och tränare.

För att lyckas är helhetsupplägget det viktiga,

Vad funkar för just dig och din häst? Vilka tävlingar bör jag åka på? Vad ska jag sätta för träning och tävlingsmål?

Hur kändes senaste tävlingen? Vad var bra? Vad kan jag ändra på till nästa gång?

Bör jag ändra något i tex. min utrustning, hästens foderstat eller träningsupplägg?

Frågor som inte alltid är lätta att analysera över själv eller tillsammans med sina föräldrar.

Det är då jag som tränare men också som coach vill finnas till hands. Någon att ringa efter sin start för att prata om känslan eller för att bolla idéer med efter ett bra eller dåligt träningspass.

Jag vill vara en trygghet som känner dig och din häst, någon som vill se dig lyckas, att du ska nå dina mål och drömmar, någon som finns där för att analysera träning och tävling tillsammans med dig. Vi håller kontakten utöver träningarna via telefon och avsuttna möten.

Jag vill vara en coach som hela tiden ser till att tillsammans med dig ständigt se över vad du behöver förbättra hos dig själv som ryttare och hos din häst.

Ett upplägg där telefonsamtal och avsuttna möten bokas och skräddarsys mellan dig som elev och mig som coach.

Oavsett vilken nivå du befinner dig på är vägen mot dina mål och drömmar allt annat är spikrak och att ha en coach med sig påvägen upp är något alla borde ha enligt mig.

Varmt välkomna att höra av er!

Rosanna